CFMOTO UFORCE 550 Mağazamızda yerini aldı!


CFMOTO

1989’da yılında Çin’de kurulan, şu an 70 ülkede hizmet veren ve 2011 yılından beridir Uğur Motorlu Araçlar bünyesinde Türkiye’de faaliyet gösteren CF Moto, ürettiği ATV, UTV ve motosiklet modelleri ile kullanıcılarının farklı deneyimler edinmelerine fırsat tanıyor.

Yenilikçi ve üstün kalite anlayışı ve ISO 9001 sertifikasına sahip olması sayesinde sürücülerin sık tercih ettikleri markaların başında gelen CF Moto, şehir içinde, şehirler arası yolculuklarda ve arazilerde değerlendirilebilecek olan çeşitli modelleri ile, farklı amaçlarına ve sürüş tarzlarına hitap eden araçlardır

Her Şarta Uygun CF Moto Araçları

30 yıla yakın tecrübenin kendini gösterdiği CF Moto, çeşitli kullanım amaçlarına göre tasarladığı ürünler ile kullanıcılara ulaşıyor. Şehir içi trafikte ve şehirler arası yollarda daha rahat bir şekilde seyahat etmek için tercih edilebilecek olan NK serisinden 150 NK, 400 NK, 650 NK ve 650 MT motosiklet modelleri, sportif tasarımları, yüksek performansları ve sert duruşları ile motorcuların gözdeleri arasında yer alıyor. Engebeli arazilerde, golf sahalarında veya safari turlarında kolay bir şekilde hareket etmeyi ve arazide güvenli bir şekilde yol almayı sağlamak için tasarlanan CF Moto ATV’ler, geliştirilmiş özellikleri ile beklenenin ötesinde deneyimler edinmenizi sağlayacak araçlar olarak traktörler kategorisinde bulunuyor. Ayrıca eğlence ve spor için tercih edilen CF Moto UTV’ler, bağımsız süspansiyonları ve ergonomik tasarımları ile sürücülerin keyifli vakitler geçirmelerini sağlıyor. Göz dolduran performansları, dayanıklı yapıları ve güvenli yolculuklara fırsat tanıyan tasarımları ile her şartta kullanılabilecek araçların yer aldığı CF Moto sayfalarında, siz de kendi yaşam tarzınıza uygun ürünleri bulabilirsiniz!

Touringlerden ATV ve UTV’lere kadar çeşitli ürünlerin yer aldığı CF Moto sayfalarını ziyaret ederek dilediğiniz kategorideki ürünleri detaylı bir şekilde inceleyebilir, bayi&servis kategorisinden size en yakın yerleri öğrenip ziyaret ederek dilediğiniz aracı yerinde görebilirsiniz!



Her Yaşta Her Yolda